Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dimman.

 

Nu när nattens sena timma sänker sig, hör jag dig ofta viska ut din kärlek till mig.
I nattens dimma vill du klä av mig naken och måla mig med kärlekens penseldrag.
Våta droppar rinner längst med våra kroppar där vi står och låter våran kyss smaka vår åtrå.
Färgerna blandas och lyser upp av månens sken.
Som en palett av olika tystnader döljer vi vår vilja att stöna ur vår lust.
Så vi låter dimman bli vårt täcke över vår nakenhet.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 310 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-11-08 21:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Frestande ord som låter fantasin spela...
2014-11-10

  Lasseman VIP
Oj!.. så varm och skön en text du förmedlar.. älskar även bilden
2014-11-10

    Dan Myrbeck
Vacker poesi!
2014-11-10

    ej medlem längre
Målande fint, underbar poesi.
2014-11-10

    ej medlem längre
Vilken kärlek du utstrålar, din värme mm otrolig.
Tack
2014-11-09

  Lars Hedlin
Härligt i längtan och djup känsla som varar i eoner ;)
2014-11-09

  Johan-70
Poetiskt vackert.
2014-11-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker text i kärleksord!
2014-11-09

    Bo Malte
härligt...
2014-11-09

  Marita Ohlquist VIP
"måla mig med kärlekens penseldrag"
Underbar formulering.
2014-11-09

    ej medlem längre
Åh, vad vacker denna var! Kärlek och åtrå, lust och värme. Längtan känns i själen.
2014-11-09

  Connie
Så vackert och målande med kropparnas nakna silhuett!
2014-11-09

  M M Mannheim VIP
I det dimhöljda där ingen ser annat än de som vill bli funna av varandra. Vackert beskrivande poesi.
2014-11-08

  louisegirl
Så målande vackert och ömt <3
2014-11-08

  Maiah VIP
Skört och vackert en vacker målning blir det
2014-11-08

  Ronny Berk
vacker poesi, väl målad med färger av ...
2014-11-08

  ULJO
En färgsprakande kärlekspoesi. Fint och mjukt skrivet med äkta kärlek
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love