Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vet jag....att jag är värdefull


I tystnaden hörde jag

Äntligen fann jag kärleken

När ingen såg

började jag se "mig"

Lyssnade och gav generöst
av allt som jag önskade mig

Blev förvånad när jag hörde att
jag var värd det bästa....tvekade
länge

Ensamheten blev min
befrielse.....först då hörde
jag min röst

Du är älskad









Fri vers av WyS VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-08 22:26



Bookmark and Share


  Änglaögon
En djup och värdefull insikt.
2014-11-12

  ingenmening
Vackert
2014-11-09

  Lars Hedlin
UNDERBART! ;)
2014-11-09

  i af apa
tänkvärt...!
2014-11-09

  Ronny Berk
så väl hört och skrivet; lyssnandets konst väl beskriven !
2014-11-09

  M M Mannheim VIP
Ja, du är sannerligen värd som människa och som poet och som skrivarvän.
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP