Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan börjar att bli mycket


För tiden den går

Men hon får ringa mig när hon vill

Inte för att jag sitter och väntar

Det är inte riktigt min stil

Släpper ingen tår

Men om hon aldrig hör av sig något mer

Ja, då finns ju risken att jag blir ledsen med ett

litet öppet sår då jag inte förstår, varför?

Varför, då jag tycker om henne så mycket

Så, så illa får vi väl ändå hoppas att det inte går

För jag misstänker att hon tycker om mig med

Så än så länge tror jag inte att hon vill lämna mig

helt ifred...

Klockan börjar att bli mycket!

Ken Cassel
8/11-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-08 23:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hoppet finns ju alltid kvar...
längtande ord...
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel