Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tittar in i sovrummet


kan jag se att sängen min står där alldeles ensam

och väntar på mig

Väntar på att jag ska komma och lägga mig

Men jag vill inte nej, nej, nej

Nä, just nu så passar det inte sig

För i sängen så väntar det ju inte någon tjej

som kan få mig att ändra på mig

så att jag kan släcka lyset då allting

skulle kunna kännas helt okej

Så därför går jag istället in till mitt vardagsrum

och min soffa där jag vid min dator

kan lägga mig ner och bara softa

Det som jag gör så ofta i avsaknad på en tjej

Men okej

Har numera börjat vänja mig..

När jag tittar in i sovrummet!

Ken Cassel
10/11-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-10 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel