Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan rum



Det sägs att det viktiga finns i

mellanrummen:


I spännvidden av det overkliga

av att varje morgon stiga upp

försöka leva

men ändå ge upp till slut


I pauserna mellan orden

att utan egentligen stå ut

rodna om kinderna

och tala om kärlek



















Fri vers av raphaela
Läst 1037 gånger
Publicerad 2006-04-05 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Shit, grymt bra formulerat,
den ville jag läsa om flera gånger.
2006-04-14

  K*
"I pauserna mellan orden

att utan egentligen stå ut

rodna om kinderna

och tala om kärlek"

aj aj aj - trycker på hjärtat detta - mer konstruktiv än så här blir jag inte - mycket bra och känslofyllt !
2006-04-06

  Myself
vackert,vackert och starkt på samma gång,detta får bli en favorit.
2006-04-05

  Ms Lovecraft
Dubbeltydig och jag håller andan. Vackert.
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela