Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förrförra helgen kördes USAs GP i Texas. Två team kom aldrig till start pga ekonomiska bekymmer. Vår svenske Ericsson var en av de som blev utan bil, men fick kommentera i TV istället.


Formel 1-haiku - Del 17

 

Söndagskväll
efter tre veckors vila
en dos Formel 1


Vilda hästkrafter
i amerikanska western
F1 i Texas


Garagen tomma
i helgen är förarna fler
än bilarna


Hjälmen på hyllan
i kommentatorsbåset
tar svensken plats


På krönet
överraskas förarna
- höstvind


USA
stjärnor
längs banan

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-10 14:58



Bookmark and Share


  petter rost
Håller med th – den femte sitter som en smäck i haikuhjärtat på mej!
2014-11-17

    ej medlem längre
Här är det "På krönet" som sticker ut
2014-11-13

  Rosmarin
De två sista tilltalar mig.

Den näst sista är riktigt fin med sin motsättning mellan starka motorkrafter och naturens krafter, vinden.

Och den sista är ju kul med sin lek med stjärnbaneret.
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H