Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslovågor

du kastar en våg av känslor över mig
Jag andas in
filtrerar in i själen
tolkar ord för ord
dem  ekar att du är rätt för mig




Fri vers av Nafisa
Läst 402 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-10 16:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skrivit!
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa