Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seder och bruk


Sträv sällsamhet i styvsam kuling
På havets vågade våg så skummet yrde

Nog var vi många som föråt oss den kvällen
Tomtebloss , griskött och valnötter från fjärran östern
Och så Blossas nya smak på glöggen
Samma sak varje år
Misslyckade smaksättningar och obestigna förväntningar
Som ett jävla Mount Everest på psykofarmaka

Könssjukdomar och nariga läppar
Försvarets hudsalva

Härsket fett




Fri vers av maria kide
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-11 10:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en blandning av högt o lågt; smått o stort - förmedlar mig den texten ...
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide