Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vinterns första ensamhet

I mina drömmar luktar du som clementiner och rök.
Under sänghimmel i blått
och att en stund bara få glömma att allt är grått
Sen efter du gått
Skulle jag borra in mitt ansikte i kudden du låg på
Och fortfarande känna en svag doft av clementin och rök.

Sen att jag inte vet vem du är, än
gör inte nått
för nu är det jag som sitter här med fimpar och skal
och väntar på något gott.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-11 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet