Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne





Ett minne återstår

nattdimma
över älven

våra fotavtryck
i den sandleriga
röda älvsjorden
lämnar oss med stora steg

den uppdragna båten rister
i fuktdiset och längtar
till varma källor
fastlåst och stympad utan sina armar
kommer den ingenstans

jag ställer in årorna i det ruckliga
masonitskjulet
tjärdoften följer mina minnens
spår

och som alltid

faller den blodröda solen ned i den slingriga
älvens dånande strömmar.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-11 19:58



Bookmark and Share


  tildam
otroligt vackert om en analkande vinter. tack för minnena detta väcker till liv.
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström