Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att hitta ett verktyg


Slå dig ut ur frustrationen

Reträttplats...

Frustration och ilska
över nedtryckta besvikelser

Tennisracket och två soffkuddar
blev nyckeln till befrielse

Han slog sig röd med en
och sen båda armarna

En tunn liten pojke
slog med all kraft i 10 min

Vände sig mot väggen

Gick tillbaka och gav kuddarna
en ny omgång

Vilade på soffan...

Kreativiteten återkom och han
hämtade en rosa mjukis människa
som han börjat med på slöjden....

Nu ville han sy färdigt

Återvände till sin klass,
resten av dagen blev konfliktfri..

Han har börjat att knåpa ihop en ny människa.....









Fri vers av WyS VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-12 17:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker verkligen om textens flera skikt. En trovärdig psykologisk gestaltning. Slutraden är träffande.
2014-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är underbar!
2014-11-16

  Lars Hedlin
Stark i känsla och inlevelse i värme....
2014-11-13

    Bo Malte
vackert...
2014-11-13

  M:tin
Du verkar vara en eldsjäl du!!!!
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP