Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Tredje Ögat

jag är trasig
men plockar upp tappade delar
för att jag vill leva
för att jag vill helas

vill finna allt som jag letat
medans jag har förnedrats

vill finna allt som jag letat
som jag har förnekat

det tredje ögat....




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-12 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl