Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan tryter

Vill inte mer
krigar var dag
hur ska det gå
ska man stå på tå
och varför det
bjuder du på the
nej nu får det vara nog
jag vill inte mer
blir ju inget kvar
åt lilla jag
att glädjas åt i tvåsamhet
med vänner och släktskapshet
Får det vara så här fel
trodde nog om dem
kapacitet och kunskap
innmundigats en bit
mänsklighet utan lagtext
kan jag inte bara få ro
jag vill sova i mitt bo




Fri vers av JOLS
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-13 05:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du borde alltid vara fri att få mer, allt du vill, hur mycket du vill - så att din vilja, aldrig tryter
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

JOLS
JOLS