Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan aldrig ändra på mig.

 

Du dömmer mig utan att veta vem jag är.
Du har dina värderingar och de passar inte in på mig,då känner du att du kan klanka ner på mig.
Du har aldrig varit i min situation så lägg bort dina nedvärderande ord, lägg bort ditt hat.
För du kommer ingenstans med mörkret i ditt hjärta.

Jag kan berätta för dig att min livsbok är fylld till bredden, varje sida har ett innehåll en meningen.
Jag kan inte gå tillbaka och radera i min livsbok, men jag kan vända blad och jag kan skriva nya kapitel.
Så när min dag är över kommer jag veta att min bok är tjock och fylld av
Känslor,kärlek,sorg,glädje,vänner och fiender, men framförallt erfarenhet av livet.






Fri vers av Angel of love
Läst 330 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-11-13 08:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har inget att behöva radera vännen. Du är fylld med så pass mycket visdom att du kan leva ett fantastiskt liv.
2014-11-14

    ej medlem längre
Starkt och bra! Det som står skrivet i vår livsbok, varenda mening och varenda ord, är det som gör oss till de unika individer vi är.
2014-11-14

  H.C.B
ge fan i vinet, puss
2014-11-14

  Maria Sundelin VIP
Bra insikt
Kramar
2014-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med Dan här...gillar din tänkvärda text...
2014-11-13

  Connie
Så bra förmedlat! Energislukare ska man hålla på avstånd! Bitterhet och avund sprids som en aura kring människor som går omkring i en sådan sinnesstämning!
2014-11-13

    Dan Myrbeck
Berörande och tänkvärt. Ja gillar särskilt formuleringen

Jag kan inte gå tillbaka och radera i min livsbok, men jag kan vända blad och jag kan skriva nya kapitel.




2014-11-13

  Lars Hedlin
Bra starkt och mänskligt i högsta grad..kram <3
2014-11-13

  louisegirl
Tänkvärt och bra skrivet
2014-11-13

  Rise Little One
Ingen som kan ändra något på dig vännen. Det är ditt liv, dina erfarenheter, inte än du som kan ändra något, bara uppleva och ha det i minnen.
2014-11-13

  stig wikman
Ja , det viktigaste .
ERFARENHET
GENOM LIVETS TUFFA SKOLA.

kram å applåd från stigw.
2014-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Hellre en livsbok med varierat innehåll än en med tomma sidor!
2014-11-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rutet! Människor som sprider sitt förakt ogrundat, har inte många sidor i sin livsbok. Den är fylld av mörker.
2014-11-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda ord! Så är det!
2014-11-13

    Bo Malte
sant...
2014-11-13

  erkki
En text med mycket att tänka på. Ändra? Påverka? (Lite svagare, kanske, men annars samma)

Jag tror att det är ett kvitto på fin kärlek, i att påverka och låta sig påverkas.
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love