Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du å jag / kärleken del 2

Många undrar, dom ställer samma fråga,
ni får svaret, då ni tvingar mej att droga.

Jag säger att de är najs,
fast svaret är, I\'m just rolling the dice.

Synd att du är den typen som aldrig stannar kvar,
har så många frågor, men får ändå inga svar.

Jag gick rakt in i ditt spel,
å du vet att jag har rätt å du har fel.

Den gången då jag ringde på juldan å du sa....
hur kan du säga så där?, tack ska du ha!

Ut från harrys å lackad när jag går,
du kan ju svara, vill bara höra hur du mår.

Å nångång kanske du får samma känsla som jag har nu,
å undrar, vart ärru?

Varför tycker jag om dej så?,
jag visste hur de skulle gå.

Å jag sa ju att du inte skulle leka,
nu står jag i ett tomrum där orden bara ekar.

Jag är inte sur, men känner mej bedragen,
som jag har gjort nåt ont å blivit halvt ihjälslagen.

För jag bryr mej inte om du strular runt me halva Sverige,
jag lever på gatan å harrys är mitt härbärge.

Nu träffas vi ibland, men inte som förrut,
så de är bara inse för mej att allt har sitt slut...
















Fri vers av jobby
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-04-05 17:05



Bookmark and Share


  Malina
Gud vad fint. Känner verkligen med varje ord.
Vet inte riktigt vad jag ska säga.
Jag har ju läst den förut, sådär 3-4 gånger.
Men det var länge sen nu.
Nu är jag grymt förvånad över att jag inte kommer ihåg hur bra det är.
Jag väntar på nästa och nästa.
Önskar fan att jag kunde leka med ord som du.
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby