Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdepression


Natten planade ut i ett mörkt gråkallt dis
Livsgnistan lös med sin frånvaro
Jag tände alla stearinljus som fanns hemma
Jag brände dem i båda ändar
För värmens skull
För ljuset




Fri vers (Fri form) av maria kide
Läst 359 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-13 09:37



Bookmark and Share


  Angel of love
Vacker text,känner längtan till ljuset.
2014-11-13

  Ronny Berk
poesi som skapar känslor
2014-11-13

    ej medlem längre
Bra Maria!
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide