Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tankar

Mina tanke moln
svävar i mig
Ljusa vita lätta moln
Gråa stora oros moln
Vinden som träffar min hud
utlöser det regn av tankar
ord som är mina
De bildar pölar som
någon väljer glatt plaska i
Andra ilsket stampa i
Så att de stänker och
landar där de trivs
och där de inte trivs





Fri vers av Dito VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-13 12:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra!
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP