Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade tvillingsjäl


Din närvaro är så stark!

Du är ständigt med mig.
Vart jag än går följer du mina steg.
Du må vara död och begraven, men för mig lever du vidare.

Jag saknar dig inte, för du är för evigt.
Jag sörjer dig inte, för du är för alltid.
Din själ har nu flyttat in i mitt hjärta, älskade tvillingsjäl.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-13 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP