Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett oförlåtligt svek

Du kanske kände oss som barn
mig som en strykrädd hund
Bella som en tickande bomb
Du kanske kände våra uppgivna hjärtan
vår tveksamma andhämtning
i dimman av cigarettrök
som fyllde vardagsrummet
och föll in i soffklädseln och de skira gardinerna
eller i doften av rödvin och att du
upplevde varje sekund telefonen inte ringde
som ett oförlåtligt svek

Nej förresten
Du kände oss nog inte heller som barn




Fri vers av 99knivesinside
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-13 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside