Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag erkänner


Jag är en diva som älskar att skriva

Den som om det mesta kan driva

Driva till vansinne

Religioner och så

Det som jag inte tror på

Kanske det är på tiden att jag bara pratar ner all min

positiva och negativa poesi och dikter på en skiva

För kanske någon vill lyssna

Ja, jag erkänner

Du gamla du fria

Skänk mig en tia och inte en femma

För det har jag redan hemma...

Ken Cassel
14/11-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-14 03:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Älskar att skriva, jag också...härlig text...
2014-11-16

  Emelie Hansen
Det svänger sa katten! Rolig och underhållande.
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel