Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du glömt att du älskar mej?


Hallå, det är jag
hon som du egentligen älskar
som du skulle välja framför alla,
du väljer,
om du fick välja

Det får du fortfarande inte
men efter tusentals andetag av tystnad
börjar jag undra
om du glömt
att det är mej du älskar
egentligen
om du fick välja




Fri vers av MissFluff
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-15 01:50



Bookmark and Share


  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
vackert och sorgligt <3
2015-10-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
nej, det har jag aldrig glömt
2014-11-15

    Jim Friberg VIP
Du är tillbaka :)
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff