Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sviker dig aldrig, den osynliga ängel.

 

Osynlig är hon,men hon finns vid din sida när du behöver henne!
Hon är den famnen som du behöver när livet känns jobbigt!
Hon vill dig väl och skyddar dig mot det ondaste!
Hon lyssnar fortfarande när de andra tröttnat.
Hon är din ängel, hon är som du vill ha henne!
Hon följer dig så länge du behöver henne.
Hon finns för dig så länge du vill ha henne.
Hon sviker dig aldrig och hon lyser alltid upp din väg.

Hon är din osynliga ängel.




Fri vers av Angel of love
Läst 356 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-11-15 02:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Du är läsarnas
Ängel
2014-11-18

  Ljusletaren
Fint ordat!
Men visst kan en ängel vara han också ;.)
Fast du kan vara en fin mänsklig ängel för någon du har kär/ kram
2014-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt, skönt och tryggt...mycket fint...
2014-11-16

    ej medlem längre
En ängel behöver vi alla, och jag hoppas den finns där fast jag inte ser den.
Vacker text.
2014-11-16

  Fem hjärtan VIP
Underbara dessa skyddsänglar..:-)
2014-11-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket fint skrivet!
2014-11-15

  louisegirl
Så skönt med en skyddsängel <3
Fint skrivet!
2014-11-15

  Maria Sundelin VIP
Ja, alla har en skyddsängel.
Kramar
2014-11-15

  Connie
Underbart, en text som inger hopp. Änglar ger oss styrka av kärlek och tröst. De uppmuntrar våra drömmar, är vår inspiration.
2014-11-15

    ej medlem längre
En vacker ängel att ha vid sin sida.
2014-11-15

  Lars Hedlin
Den ängeln finns altid där för de som behöver <3 Kram
2014-11-15

    Bo Malte
alla har vi en...
2014-11-15

  Marita Ohlquist VIP
En skyddsängel!
Underbar tanke, bra förmedlat.
2014-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag har alltid önskat mig en ängel. Det hade jag behövt. Men tyvärr ...
2014-11-15

    ej medlem längre
Vackra ord! En ängels närhet värmer så mycket när ensamheten tränger på och kyler hjärtat.
2014-11-15

  Heikki Hellman
Skulle kunna existera, men även tanke om henne räcker…….. tyvärr omöjlig, synd att finns inte
2014-11-15

  genni VIP
Fint när man vaknar till detta mitt i natten/tidig morgon!
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love