Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusning, noll promille

Om du berusar dig i musiken
blir jag full på mina texter
tonerna i ditt blodomlopp,
orden i mitt

Da-dunk, da-dunk, da-dunk
Vi behöver inget annat
att fylla oss med
än varandra





Fri vers av Margaloo
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-15 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo