Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E, jag älskar dig


Febriga nätter med dig i tankarna

Mitt läppstift har lämnat
avtryck på din kind
Jag blundar och hoppas på att
din hud absorberar kärlek
Min röst är för svag för att
kunna yttra orden som
Jag vet att du vill höra

För sköra kyssar har
regnat över rummet
trots att mitt hjärta känns
lika sårbart som
Frostiga löv
Så har jag förträngt allt
som inte har med
Dina ögon att göra

Jag har kastat mig ut i nya dimensioner
för att känna något som
Aldrig varit där

Andedräkten var för varm
och alldeles flyktig för att slösa
på obetydliga ord
och sekunderna gick för fort
dom var för få för att
Hinna visa något som helst tecken på
inre glöd


Tomma wordpad dokument talade egentligen för sig själva
Jag kan inte skriva om annat än dig



Jag blundar och låter
dina fingertoppar
måla mönster av sommaren
På mina handflator trots
att jag inte riktigt vågar andas

Så vet jag att nuet
kan ta slut om en kvart
Och tiden rinna ut i sanden
Jag bara sluter ögonen och känner att
Livet inte varit närmare än såhär

Ett par smala fingertoppar med
rester avskavt nagellack har aldrig
Ätit upp en längre distans
än just nu
Våra himlar har kolliderat och
ditt leende är
äkta

.

Som snabba ormbett hugger
tankarna mig och fyller mig med vemod
När jag målar min hud med saltsyra
Nu när dina blickar inte längre värmer mig
måste jag finna något annat sätt
Att tvätta bort osäkerheten

Jag vill älska dig
Och jag ska, älska




Fri vers av unhappyvoices
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-04-05 19:35



Bookmark and Share


  CakeOrDeath
mäh :O
these can't be words about me.
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.