Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att elda upp rum

 

Man bränner lätt fingrarna
om man inte släpper taget
om tändstickan
att stå där som ett fån
och se minnen
brinna upp
askan blir en gräns
mellan rummen
att andas in
ett svart tomrum
vad blir kvar
kanske du undrar
kvar blir våndan
av att sakna
något ohållbart




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 36 personer
Utvald text
Publicerad 2014-11-16 10:09



Bookmark and Share


    Shush
underbart bra. och träffsäker på mig själv.

ja, fantastiskt skrivet.
2014-12-29

    Tidsljus
Tillnyktrande.
2014-11-16

  Silverstripe
Fint att läsa något från dig igen! Något eftertänksamt och starkt.

~•~

"Huden minns sina skador av eld
och askan minns sitt ursprung
flagor
fragment

det var så vackert när det brann"


2014-11-16

  Marianne Räf
Mkt bra skrivet o ett högintressant
tema: elden som bränner o tar...
2014-11-16

    ej medlem längre
Bra!
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP