Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vandrar utanför livet

Nu var du nära igen
Mitt älskade barn

Du berörde döden igen
Var det värt det?

Smärtan bytte plats igen
Från sinne till kropp

Du orkade igen
Jag orkar knappt

Är så trött igen
Sinnena är tömda

Vi vandrar utanför livet igen
Hoppas på återresa inom kort.




Fri vers av Glitr
Läst 486 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-16 16:02



Bookmark and Share


  Connie
Starkt berörande i varje nerv!
2014-11-24

    Dan Myrbeck
Stark, berörande.
Bra.
2014-11-17

  Lars Hedlin
Berörs inom!
2014-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra beskrivet...
en känsla som berör...
2014-11-16

    Jag är fan större än Sartre VIP
Vissa texter skär igenom cyberrymden, gör sprickor hela vägen in i läsaren.
2014-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
Går in i själ och hjärta.
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Glitr
Glitr