Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att jag är din om du vill ha mig


tragik ett



natt över taken när dina ord når mig

plötsligt


från ingenstans


jag öppnar ditt meddelande med kortisontunna händer och fladdrande hjärta



dina ord i fåtöljen
och mina revben som smulas sönder och blir till damm

efter dygn av planlöshet
dans i ledsamhetens tecken

att du inte ens är här
omedvetet närvarande

att du slår omkull min värld
igen

stövlar in med basebollträ i min cyberrymd och krossar allt du kan
slår mig sönder och samman och lämnar mig bland blödande dvd-fodral och avbrutna stearinljus


vi faller i vakuum igen
hon du gjort mig till och jag
den du vill att vi ska vara
vi faller i vakuum i vårt hörn av världen
drar glassplitter från fruktskålen ur ryggen och tänker positivt
misslyckas
slickar mina sår gör hon när jag äntligen gråter och luften står stilla utanför fönstret
håller andan


två timmar senare har du gått
somnat aningslös
bortom vetskap om kaoset dina ord skapat i mig
världskriget i mitt vardagsrum

skoningslöst
hänsynslöst
hämningslöst

barrikaderar du mitt hjärtas korridorer
efter fyrtioåtta nätters vakenhet
räcker du en hand

om du visste vad jag vill ge dig min
ge dig fingret
i din mun
och hoppas att du


skoningslöst
hänsynslöst
hämningslöst




tar hela mig mot väggen som än är hel
i mitt vardagsrum










Fri vers av tildam
Läst 323 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-17 01:20



Bookmark and Share


  petter rost
Här sätter du ord på din egen dikt, som gjutna i varandra:

skoningslöst
hänsynslöst
hämningslöst

– och ändå så jävla livgivande! trots

kortisontunna händer och fladdrande hjärta. Ditt bildspråk är björnstarkt!
2015-01-10

  Anita Westin
Starkt relationsdrama!
2014-11-20

    Randig4
Så himla fin dikt, den känns verkligen i hjärtat.
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam