Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna


Det har gått en lång tid nu som vi två har varit

ifrån varann

Alldeles för länge för en man som behöver din kärlek

Ja, jag har saknat dig så otroligt mycket

medan jag har varit borta

Ute på sjön

Men här min älskling

Ser att du fryser lite

Så därför har jag nu köpt dig en alldeles ny kofta

Prova

Och kan du känna vad gott den håller på och dofta

Ja

Så varsågod

Tack

Kom så går vi till sängs

För nu måste jag bara få pussa och krama om dig lite

Titta lite på dig

Det var då som hon inte var sen att kliva ombord

i sängen leendes glad

och mot mig gå till attack

Nä, jag hade inte en chans att försvara mig

mot denna kärlekens makt

För hon gjorde mig i schack matt då vi tätt omslingrande

släkte lampan och sa god natt

God natt, min älskling

God natt..

Ken Cassel
17/11-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-17 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel