Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4% närmare hjärtat.

I tankarna tillbaka i staden
Känns närmare nu
än vad det gjorde då
mittiallt

Nu har vi bara 4 % av ett konferanssamtal
och löften om äventyr kvar

...
Och det är dags att du ger upp och fattar
att det sämsta kan vara så jävla fantastiskt
att bara låta allt falla samman
och att våra hjärtan klappar i takt men inte till deras låtar

Så låt mig komma lite närmare
under huden
...

Tur att jag i alla fall har 4% av ett konfersanssamtal kvar.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-17 16:32



Bookmark and Share


    Bexiee
Våra 4%
Som fanns kvar
Är nog finare än de flesta andra!
2014-11-17

    Ebba D
oj vad jag verkligen fastnade för "och att våra hjärtan klappar i takt men inte till deras låtar"!!
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet