Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till kvinnan som bar mig i 9 månader

Jag minns fortfarande hur blommorna doftade
hur julidagen plötsligt blev till en kall decembernatt
 mardrömmar så vassa att de nästan ärrade själen
hur dina händer höll sig  fast  i min hand med en blick som frånvarande tittade upp i skyn


Jag minns hur du försökte dansa med livet men sjukdomen snodde varenda dans 
alla dina drömmar och hopp som aldrig lyckades att bära dig
minns hur mina sinnen påverkades så starkt att de till slut vägrade ta emot fler intryck


Jag minns fortfarande den varma ljusa framtiden som var nära att omsluka dig men istället kvävde dig på livet
minns hur du försökte existera i en kropp som cancern gjorde så svag
om livslusten som aldrig blev ett med livet

Jag önskar att jag kunde skicka ett brev full med mina känslor
utan kuvär, endast omsluten med min kärlek
adresserat till ditt hjärta




Fri vers av Nafisa
Läst 779 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-17 20:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärta andas
i det du förmedlar

du innehar en skrivargåva
ja
pärlgåvor skänker du

livets färger
2014-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
Berör mitt innersta.
2014-11-26

  Per Rydberg
Du förmedlar kärleken och smärtan så starkt att det känns!
2014-11-23

  Lars Hedlin
Berörs starkt inom! kram
2014-11-19

  genni VIP
Tårarna är nära, fint <3
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa