Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är Ior

Jag vill bara sluta snurra som en jävla bumerang.

Helvete vad ledsamt det är att leva när livet inte ger en underhåll.

Jag hatar allt från smutsen under mina sulor till fågelsången ifrån den vackra björken. Jag har mörka ringar som en 30 årig familjefar när jag inte ens är fyllda 17. Jag har ångest med styrkan av ett helt mentalsjukhus.

Solen lyser aldrig över mig längre. Jag är Ior.

Ensam och ledsen.
Har aldrig kunnat relatera mer med någon.




Fri vers (Fri form) av rockenroll blåa
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-17 23:53



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Vilken enorm kraft du har i ditt språk

Det är fan bra alltså

Sluta aldrig skriv

Du är begåvad


TAKE CARE
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa