Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogsgryning

Doften vilar
i nattens lakan

när månen
vandrar vidare

mot andra
horisonter




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-18 08:58



Bookmark and Share


  Connie
Så fin i sin enkelhet!
2014-11-24

  Schizooliza
Vacker och fulländad i sin korta helhet.
2014-11-18

  Rise Little One
En fin och naturlig händelse
2014-11-18

    ej medlem längre
Fin!
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP