Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

s k u l d

 

 

Skulden förblir övergiven.

 

Förutom till hösten.

 

Uppslukad i mörkret av henne.




Bunden vers (Haiku) av Mirreh VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-19 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mystiskt o snyggt!
2014-11-19

  Lars Hedlin
Starkt och bra :)
2014-11-19

  Angel of love
Väldigt bra haiku.
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP