Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar att älska

 

 

viljan att stanna kvar 

i min bubbla 

var omätlig 

men större är känslan 

att vilja älska igen

lycka till, till oss båda 

men tro aldrig att detta är ett farväl 




Fri vers av Mirreh VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-12 17:50



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mycket stark känsla för att vilja och att ett farväl kan bli ett välkommen.
2017-09-12

  henke_r
Du bjuder här på hoppfulla rader som vittnar om mod och kärlek. Snyggt!
2017-09-12

    Lars J
Starkt skrivet och samtidigt skört, bra!
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP