Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oj oj...

 

 

...så himmla poetiskt! 

kommenterar mitt samvete ironiskt och stör mina tankar

och en sekund senare kommer fler kommentarer och träffar som pilar

ut med dig, träffa andra, lev livet,

du ser ut som en som kan gripa och erövra världen

genom ett fingerknäpp

de sista orden är ekot av en som försökte bli min loverboy

efter jag hade försvarat kärleken i stil med: 

att följa sitt hjärta kan göra ont

men smärtan blir tusen gånger värre

om vi inte gör det

ja, det är de här raderna som jag tyckte kunde vara poetiskt 

trots att ibland allt känns bara så patetiskt

även om jag aldrig ger upp

för äkta kärlek ska jag ha

 




Fri vers av Mirreh VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-01 22:07



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Jag nöjer mig inte med någonting mindre än äkta kärlek - och det, min vän, ska inte heller du göra!!!
2018-05-31

  henke_r
Ge inte upp!
2018-03-02

  Quasimodo
En stark text om mod och om att våga leva trots smärta och rädsla! Gillar särskilt dessa rader:

att följa sitt hjärta kan göra ont

men smärtan blir tusen gånger värre

om vi inte gör det
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP