Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

telepati...

 

 

jag vill tro att jag tänker på dig

för att du väckte mina tankar

då du tänkte på mig först

jag vill tro att det är sant

att våra tankar och känslor

gör det de vill och bedrar oss i smyg

jag vill tro att du drömmer om mig

i samma drömmar som jag 

och kärleken tar mer plats i ditt hjärta

jag vill veta om du tror på telepati

för då har du en del att förklara 

annars får du lämna mig i fred 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mirreh VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-12 23:17



Bookmark and Share


  bumerang

sinnrikt nedtecknat.
och så nära det djupaste
2018-02-14

  Quasimodo
Ja, detta skapar eftertankar!
2018-02-13

  Peter Stjerngrim VIP
Den var riktigt fin! Gillar ...
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP