Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska jag be om förlåtelse?!...

 

 

förlåt!

 

men jag älskade dig på riktigt

hjärtligt och innerligt

galet passionerat

låter det inte lite själviskt?...

 

den här gången älskade jag först

därför gick jag över alla gränser

jag var inte ens rädd att göra bort mig

för det gjorde jag nog hela tiden 

och det inser jag först  nu

 

förlåt om smärtan

gjorde ont även hos dig 




Fri vers (Fri form) av Mirreh VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-06 13:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
nej, du skall absolut ej be om förlåtelse:)
2018-03-25

  Stay Golden
Well sounds like you've acted heroically atleast ^^ good for you.
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Mirreh
Mirreh VIP