Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbrukad

Nu har du avverkat och förbrukat mig.
Och jag vet inte vad som händer härnäst.

Jag förväntar mig det värsta
men hoppas på det bästa.
Dock säger min magkänsla att
det inte är intressant längre
när du nu fått som du velat.

Och jag vet inte hur jag känner.
Om jag känner något alls.

Och jag undrar vad du tänker
Om du pratar med dina vänner om mig
Så som jag pratar med mina vänner om dig.

Och vad som än händer
Så hoppas jag att du förbrukar mig igen
För jag skulle inte säga nej till det.

Satan.




Fri vers av Lolloowh
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-19 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh