Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pedofiler är inte välkomna!

För ett gäng år sedan så var det en pappa
som satte på sin ettåriga son så att han
spräckte ändtarmen
Vilket resulterade att sonen får sitta i rullstol
för resten av livet
I tingsrätten fick pappan tre års fängelse vilket han
överklagade i hovrätten och fick ner sitt straff
till två års fängelse
Och det med motiveringen att barnet inte kunde tala
Säga ifrån
Hade det varit i Amerika eller någon annanstans hade han
nog inte kommit så lindrigt undan
Nu är den stora frågan
Hur kåt kan man bli så att man gör en sådan
sinnessjuk handling
Ja, jag bara frågar mig
Det är så att man blir mörkrädd
Ja, jag frågar mig än idag hur det är med det lilla barnet
som nu måste vara ett gäng år gammal
Stackars sate...

Pedofiler är inte välkomna
Göre sig icke besvär!

Ken Cassel
19/11-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-19 16:52



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
Håller med!
2014-11-20

  Lennart Bång
Är det verkligen sant?! Vilken sjuk pappa och stackars barn. Ursch kan inte läsa sånt här som pappa själv. Men viktigt belysa. Bra.
2014-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det är en sjuk värld vi lever i...blir både berörd och arg av din text...
bra att ta upp detta ämne...
2014-11-19

  Tabac VIP
Pedofiler ÄR avskum och jag har svårt att tro de kan "hjälpas" med behandling, tyvärr.

Får ont i hela själen av din text.
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel