Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gick när jag kom....som den jag är!

Jag är stolt över mig själv

Har konfronterat ensamheten
utan rädsla

Du kom aldrig fram till mig

Ordlös kommunikation
utan närvaro förblir tom

Jag sökte Dig men fann
mig själv

Jag har kastat min gamla kappa
och tagit på mig en ny som berättar
öppet vem jag är med stolthet och
ödmjukhet......

Här är jag.....

Var är Du?










Fri vers av WyS VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-19 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härliga insikter och utvecklingar läser jag in i denna text
2014-11-20

  Lars Hedlin
Underbart i styrka ;) kram
2014-11-20

  M M Mannheim VIP
Njut av ensamheten, då känns allt mycket bättre, det är mycket bättre. Strunta i var "du" är!
2014-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att kunna vara sej själv än att spela någon annan...fin text...
2014-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för
"Jag sökte Dig men fann mig själv.
2014-11-19

  Chricke
Jodå, denna text kan man så lätt relatera till!

Fint uppförd

Tar du hand om dig själv, så tar du hand om alla andra, helt enkelt! =)

Applåderar gör jag för denna!


2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP