Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2014-11-19

 

bruna lövmattan
utrullad av vindarna
Inväntar snöfall




Bunden vers (Haiku) av Anita Westin
Läst 319 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-19 22:56



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Skön, denna!
2 årstider som möts.
2014-11-20

  Ingrid Trolle
Väntan på det
vita täcket så
så klart och
avskalat i så
få ord ger läsaren
ro.
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin