Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundradelar

Jag står i hans armar
Och han ser på mig med kärlek


så som dom ser på en,
innan man ligger med dom första gången
Sedan någon hundradels sekund

där jag måste välja att vrida bort mitt ansikte
mellan det att han beslutar kyssa mig
lutar sig in

någon hundradels sekund
där jag måste välja att vrida bort mitt ansikte
eller stå kvar och


någon hundradels sekund
mellan det att han beslutar kyssa mig och

Hans läppar möter mina
någon hundradels sekund

hans läppar skiljs från mina
Och han ser på mig

Jag står i hans armar
någon hundradels sekund





Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-20 18:57



Bookmark and Share


  Rochester
Förstår känslan, men det här blir kanske inte någon av dina starkare dikter, kanske för att känslan är för osmält, så att säga.
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk