Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Willamona<3


Du Rimmar På Mitt Hjärta

Allting blir vackrare med min kärlek i dina händer,
spelar ingen roll om vi står på ängar eller
i trånga mörka gränder.

Du talar lågt för att jag ska lyssna,
"Jag är kär i dig"
Jag säger "shh" sen så är vi tysta.

*Dunkdunk, dunkdunk, dunkdunk*

Det är för dig som mitt hjärta slår.
Jag stryker handen genom ditt hår.

För sedan handen ner mot din kind.
Känner hur du ler, känner att kärleken är inte blind.

En relation som baseras på gamla goda minnen,
lika väl då som nu så väcker du alla mina sinnen.

Mitt hjärta rusar högt i puls efter varje kyss,
älskar din lust fyllda blick när vi gör vuxen-hyss.

Du är värd mer än klyschor och fina gester.
Du är för fin för att behandlas som alla andra gäster.

Du är ju ren och helt fantastiskt härlig.
Jag älskar dig om jag ska vara helt ärlig.

Att jag tillslut kunde sätta...
Hur du rimmar på mitt hjärta.




Bunden vers (Rim) av Andreas Widell
Läst 459 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-20 13:20



Bookmark and Share


  Emelie Hansen
Bra! Man kände den där känslan man gör när man är nykär. Pirret och den varma känslan sitter i styckena. Snyggt gjort!
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell