Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


En ängel i snön

 

Utanför mitt fönster  

står en ängel i snön

barfota

med ljus i handen

 

Jag skyndar ut

ängeln är borta

bara

ljuset är kvar

 

Trafik rusar förbi

mobilen ringer

förundrad

 går allt vidare...

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 328 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-11-21 16:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbar synbild ... tack /kram
2014-11-25

  Connie
Änglarna är med oss hela tiden! Så tröstefull!
2014-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Spännande upplevelse...
2014-11-23

  Palett
Fin bild med ljuset som brinner !
2014-11-22

  Mirreh VIP
Älskar änglar i alla former. Din ängel är vackrast.
2014-11-22

  Gunilla Karlsson
Gillar din text!
Ängeln lämnade kvar sitt ljus...
2014-11-22

  Maiah VIP
Fin bild att ljuset står kvar, tröstefull och lugn mitt i livets puls
2014-11-22

  Per "Läsaren" Sörqvist
ljuv
2014-11-22

  louisegirl
Så jättefint skrivet
2014-11-21

  ULJO
En mycket fin text
2014-11-21

  Marita Ohlquist VIP
"Ljuset är kvar"

Må det aldrig sluta brinna.
2014-11-21

    ej medlem längre
Helt underbar text!
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling