Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

sjunger om fel visa orättvisan,
jag vill kunna sjunga rättvisan.
med åren blir vi rätt visa.
så vi försöker väcka dom sovande fåren,
herden deras är utan heder.

men tillsammans är vi starka.
går till samma mål, där bollen skjuts i krysset.
demonstranter skjuts i ryggen,
det regnar sten mot grisen.
vi skriker frihet till döva öron.

planeten förorenas, vi måste förenas.
men folket förnedras, nedrans opolitiker.
kluvna tungor, satans ormar sluta slingra er.
låt alla hitta sitt kall i livet.
låt alla leva i harmoni.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-21 17:46



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Snyggt!
Glad lek med ord och allvarligt, angeläget budskap!
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl