Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ingen ting funkar längre då är allt borta som jag såg och kände med och i dej alla självklara utrops tecken är nu bara frågetecken jag förstår inte vad jag ser och hör


sluten på delad väg är bara början på den rätta igen

en relation dömd att gå under
är som en engelsk man och en

fransk kvinna eller tvärt om
dom vill inte förstå vad man

säger även om man är tydlig
gestikulerande full av vilja att

bli förstånd en enda sista gång
driven av hoppet att rädda det

som kan så allt blir bra igen
hoppet tyvärr gör ont ett långsamt

farväl fyllt av hoppets smärta
driven långt in i själen förnekelsen

att det inte går är starkare en bekräftat
farväl tack slut dränks i ånges tårar

tills jag inte minns livet själv och min
glädje på vägen mot himlen




Fri vers av den nakna poeten
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-21 20:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns styrka och känslor i dina ord. Bra skrivet.
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten