Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande en del ung och dum kvar i mitt blodomlopp

Med pulsen i halsen i en bil
Brinner jag, minst 1000 grader
Mer än jag borde
Och det är nu jag känner
Att allt jag har, och fått uppleva
Är värt det på grund av er

Snart huvudstupa ner i ett förmodat isbad
Tänker låssas som det är ett dumt fyllevad

För jag har ganska mycket ung och dum kvar i mitt blodomlopp
Bara så ni vet, finns inte en chans att jag ger upp




Fri vers av Omedvetandet
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-21 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet