Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tenebrae


här spelade kvartetten;
så mindes hon varken det närvarande
eller det förflutna

vi födda av solen
vi alla t e n e b r a e
och jakthunden
en morgon när
den första snön
ligger mycket tunt

språkföringen; så söt i november
malörten; ett stänk av bitterhet
talar ur kroppen (och bara där)
något kan begripas
men inte allt
-skiljetecken-

och man får dra ett
schatull över sig

2014-11-22

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 365 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-11-22 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"talar ur kroppen (och bara där)
något kan begripas
men inte allt"
Elegant.
2014-12-02

  Marianne Räf
Härliga rader, de har nästan något
explosivt över sig! Slutet var bäst!
2014-11-23

  TrollTörnTrappan VIP
fokuserad språkföring och gnistrande sköna semikolon; skuggorna kommer genom solen
2014-11-22

  Ingrid Trolle
Mångfasetterad
briljans

2014-11-22

  Kozo
Kompetenta bilder..
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin