Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anagram

Vänder man på Paris 

blir det sirap baklänges

Vänder man på sirap rinner det ut

 




Fri vers av Connie
Läst 316 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2014-11-23 02:18



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det blir lite kladdigt
Du har ständigt nya
idéer. Vi väntar med
spännng på nästa.
2014-11-27

    Dan Myrbeck
Kul ordlek! Värre har ja det. Där ja bor. Med priserna.

Här i Linköping.
I stadsdelen
Ryd.
2014-11-25

  Ulf Ekeram
Pröva det fullständiga anagrammet: Elsa i Paris.! hälsning ulf
2014-11-24

  Angel of love
Haha vilken kladdig historia.
2014-11-24

  TrollTörnTrappan VIP
...över hela Paris då, som någon nedan redan konstaterat kladdigt. Vänder man på anagram blir det nästan margarin. Och vänder man på Eiffeltornet blir det en ohygglig balanskonst...
2014-11-23

  louisegirl
Härliga du ;)
Jättebra!
2014-11-23

  Hans Christian
Ja Connie så kul att läsa. Din hjärna bubblar så skickligt med kreativitet!
2014-11-23

  ninfea VIP
Rolig ordlek! :)
2014-11-23

    ej medlem längre
Dagens bästa ...
Du är för härlig du ...
kram ...
2014-11-23

    Sefarge VIP
Med tillräcklig fantasi
Kan man vända,på
vad som helst.
Tack!
2014-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
Bäst att låta bli då...:-))
2014-11-23

    ej medlem längre
Vem vet vad det blir när du vänder på saker, det kan bli lite av varje det.;)
2014-11-23

    Issand.
vänder man på sirap blir det Paris, vänder man på Paris blir det jordbävning.. :)
2014-11-23

  Lars Hedlin
Jepp sannt! ;)
2014-11-23

  Johan Strömstedt
När sakligt grundande blir roligt, ja då är det både bra och finess i ackuratess.
2014-11-23

    ej medlem längre
"sum samles i paris" läs det baklänges:)
2014-11-23

    AgnesKenshin
haha, denna var bra!
2014-11-23

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ha ha ha du är för underbar! Detta gjorde min morgon.
2014-11-23

    ej medlem längre
Skoj! Rinner sirapen ut blir det kladdigt och det kan nog bli kladdigt i Paris också. ;)
2014-11-23

  ULJO
Fyndigt resonerat
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie