Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Morgonstund...






gryningsvågor



ny chans




att älska

och älskas




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-23 07:12



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket fint om
varje ny dags
möjligheter.
2014-11-25

    ej medlem längre
Fin dikt och bild! Hoppfullt!
2014-11-24

  ULJO
Skön känsla som du förmedlar med dina ord
2014-11-23

  Lars Hedlin
Ömhet styrka och kärlek starkt förmedlat ;)
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell